Slovenski sramotni mediji in slovenske sramotne predstavnice medicine se še naprej pretvarjajo, da nič od tega ne obstaja.


Gospa Darinka Radoja ima prav; 24224a3 hn1i41gu9ohed  · Italijanska direktorica oddelka za nalezljive bolezni pri njihoven nacionalnem inštitutu za zdravje pravi, da v Italiji in drugih evropskih državah z omikronom obolevajo predvsem cepljeni, med njimi pa predvsem tisti s tretjo dozo. Vir: https://youtu.be/EbBVyf7ewf0 To vedo v vseh državah EU. Hkrati v tem videu lahko slišimo, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni