Sodni svet mora to povedati sodiščem!


V Sloveniji mora Sodni svet povedati, pojasniti sodiščem, jih opozoriti (vključno z Vrhovnim sodiščem), kaj pomeni neodvisnost sodne veje oblasti in kaj pomenijo ustavne in zakonske pravice strank sodnih postopkov. To dejstvo je res tako žalostno, tako ubogo … Oh ;-( *** http://www.sodni-svet.si/doc/Su323-21-izjava.pdf *** Številka: Su 323/2021Datum: 20. 9. 2021ZADEVA: PCT in sodstvo – obvestilo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni