Šokantno: policist detektiv se mora v Kanadi braniti pred sodiščem zaradi svojega preiskovanja nenadnih smrti otrok po uvedbi cepiva za Covid /+/ “Teflon Tony”


Helen Grus je bila edina oseba na oddelku, ki je resnično opravljala svoje delo. Ko je slišala za zdrave dojenčke, ki so nenadoma umrli v materinem naročju, je morala ugotoviti, zakaj. Pristojnim to ni bilo všeč. Brucha Weisberger https://truth613.substack.com/p/shocking-police-detective-now-facing?utm_source=post-email-title&publication_id=691395&post_id=145117228&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=kabvt&triedRedirect=true&utm_medium=email „Teflon Tony“ na vročem sedežu na kongresnem zaslišanju Zaslišanja o izvoru kovida so pokazala, da si...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni