SPIRALA LAHKO GRE IN GRE SAMO NAVZGOR: To so take …, taki … (vstavljajte samostalnike in pridevnike) …, to je taka ANTIMEDICINA, da … !!


Rezultati obdukcij (!) Prof. Burghardta so zastrašujoči! Dokazujejo, da cepljeni umirajo za avtoimunskimi boleznimi, pridobljenimi kot posledica cepljenja.  https://www.bitchute.com/video/iXNMUfWB4V9Q/ Sveže: Za prve velike kazenske procese je zbranega več svežnjev zelo prepričljivega dokaznega gradiva. Tudi za zatrjevanje genocida ga je zelo veliko. Vselej prisoten problem so resna finančna sredstva, ki jih še ni. https://www.24ur.com/novice/korona/epidemiologi-tudi-tretjic-ne-obveznemu-cepljenju-proti-covidu-19.html Nujno je treba...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni