SPIRALA LAŽI: vsaka naslednja LAŽ je večja in bolj debela, bolj prozorna in bolj neznosna od prejšnje. Vse več stavkov istega odstavka je LAŽ. V vse več stavkih je več kot ena LAŽ. Spirala se veča in debeli. In tako do točke, dokler spirala ne poči. Če ni soočena z vprašanji in glasnimi razkritji, se veča in krepi v nedogled. Če se ljudje prej uklonijo trpinčenju, kot naveličajo prozornih laži, spirala ne poči. Če se uklonijo, postanejo sovražni do promotorjev resnice, ne do avtorjev laži.


Dr. Beovićeva danes napovedano in pričakovano ugotovila, da so za neučinkovitost cepiva krivi necepljeni. In ker je cepivo neučinkovito, ga bodo znova in znova uporabljali. Dejstvo pa je, pravi: “Če bi že danes imeli več cepljenih, se o četrtem odmerku verjetno sploh ne bi pogovarjali.” https://www.24ur.com/novice/korona/se-bomo-spomladi-lahko-cepili-ze-s-cetrtim-odmerkom.html Ta gospa je res poosebljenje vsega tistega, česar bi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni