SPOŠTOVANA MINISTRICA DR. SIMONA KUSTEC, PONUDIL BI VAM DLAN V POZDRAV, TUDI RAMO PRIZANESLJIVOSTI, PA TUDI VLJUDEN KLEPET – A RES, ZELO RES NE BI SMELI BITI VEČ MINISTRICA. ALI PA BI MORALI – OD PRVEGA DNE – POSLUŠATI IN SLIŠATI TISTE, KI VEDO IN RAZUMEJO, ČESAR SAMI OČITNO NE VESTE IN OČITNO NE RAZUMETE. SEVEDA LE POD POGOJEM, DA VAM ZA TO TEMO IN ŠKODLJIVE POSLEDICE VAŠEGA JAVNEGA DELA TER “OSEBNIH STALIŠČ” NI POPOLNOMA VSEENO, MALO MAR.


»Dobili nismo niti enega konkretnega odgovora. Toliko blefa, kot ga je zdaj na našem ministrstvu, ga še ni bilo. Čista in najčistejša beda.«— Predsednik združenja osnovnošolskih ravnateljev Gregor Pečan po sestanku predstavnikov ministrstva za izobraževanje, ministrstva za zdravje, zavoda za šolstvo in NIJZ z ravnatelji in ravnateljicami vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Ne bom odnehal....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni