Spoštovane in cenjene policistke, spoštovani in cenjeni policisti Republike Slovenije, sodržavljanke in sodržavljani, DOVOLJ! Prosimo.


Spoštovani dr. Teršek, ravno danes smo poročali o primeru brezdomca v Ljubljani, ki je zaradikršenja prepovedi gibanja v nočnem času konec januarja prejel globo vvišini 400 evrov. Ob tem bi vas prosili za nekaj odgovor na našanovinarska vprašanja. – Kako komentirate ta primer? Ni prvi. Upam, da je zadnji. Zato moji neprestani javni pozivi ljudem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni