Spoštovani gostinci in spoštovane gostinke, ali O Pravu in Nepravu


Tokrat, gostinci in gostinke, zaradi aktualnosti teme in konteksta, naslavljam vas. Gledal sem oddajo Tarča (predvsem zaradi te oddaje in njenih ustvarjalk in ustvarjalcev lažje plačujem TV prispevek), ta večer (25.2.2021). Uvodoma se vam opravičujem zaradi vseh pravnikov in pravnic, nekateri imajo tudi univerzitetne učiteljske nazive, ki ne zmorejo in jim ne uspe, vselej znova,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni