SPOŠTOVANO USTAVNO SODIŠČE, SPOŠTOVANE SODNICE IN SODNIKI USTAVNEGA SODIŠČA, ZDAJ BI PA MORALO BITI ZELO MOČNO IN KATEGORIČNO DOVOLJ TUDI VAM !


Nastop v medijih odslej le z dovoljenjem Ukoma? Bojana Beović, šolska ministrica, direktor NIJZ in predstavniki ministrstva za zdravje ostali brez soglasja za nastop na televiziji. Na vladnem Uradu za komuniciranje (Ukom) včeraj niso dali dovoljenja za nastop vodje svetovalne skupine za covid-19 pri ministrstvu za zdravje Bojane Beović v informativni oddaji Odmevi na nacionalni...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni