Sprememba Ustave glede Ustavnega sodišča RS: prepričanja nisem spremenil


24.10.2023 TAX-FIN-LEX Ustavna komisija DZ je 5. oktobra začela razpravo o vladnem predlogu za začetek postopka za spremembo 160., 161. in 162. člena Ustave RS z osnutkom ustavnega zakona. Ustavna komisija DZ je 5. oktobra začela razpravo o vladnem predlogu za začetek postopka za spremembo 160., 161. in 162. člena Ustave RS z osnutkom ustavnega...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni