Ste ravnodušni do izrazov spoštovanja vaše in naše inteligence? Da znanja ne omenjam, ne takoj.


“Učeni in trenirani smo, da ljudem lažemo in jim prikrivamo resnico.” https://www.facebook.com/watch/?mibextid=KsPBc6&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2Fv%2Fk7Uu9TTWYPQEJupf%2F%3Fmibextid%3DKsPBc6&v=378241674339114&rdid=bcRMXEiSPPtL001I Uvodno, mimo vrste: Seveda, javnost, a še bolj in predvsem policiste in vojake bi bilo treba premišljeno javno nagovoriti in jim z vsemi dokazi pojasniti, da so jih s PC pogojem dokončno prisilili v okužbo z boleznijo norih krav. Itd. Nato pa jim...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni