Svet je mavrica


Hudiča prikazujejo kot grozneža. Rdečega. Ognjenega. Levečega. Zlovešče narežanega. Zakaj? Saj si ni sam izmislil pekla, saj so ga tja pravljičarsko posadili. Boga prikazujejo v beli in ohlapni halji. Z dolgimi lasmi in brado. Zakaj? Na cesti takega človeka pretepejo, javno ga smešijo in v restavraciji surovo skoraj ne postrežejo, ven ga vržejo. Zakaj? Permisivne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni