SZO izbrala različico JN.1 za naslednji sklop cepiv COVID


Vse spodaj bo šlo, enako kot vsa opozorila minula 4 leta, naši “stroki” skozi eno uho v glavo, skozi drugo pa ven. Ker med ušesi nimajo ničesar. Podobno kot v sceni na linku: https://www.youtube.com/watch?v=B0sLidTL5bo Glejte Figure 2: največjo verjetnost za okužbo imajo najbolj “precepljeni”. “Cepljenje” povečuje verjetnost za okužbo, ker “cepiva” uničujejo (VAIDS) in reprogramirajo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni