Tako oni to počnejo in tako razmišljajo še naprej. Jim lahko pomaga vsaj Bog?!


Brez vesti. Brez tegobe. Brez sramu. Brez odgovornosti. BREZ BREZ. [email protected] 11:10 (pred 2 urama) Za jaz, Branko.Bregar Spoštovani, v zvezi z vašimi vprašanji o obstoju informacij oziroma obstoju podobnih informacij vezanih na Covid-19 pojasnjujemo, da Ministrstvo za zdravje ni inštitucija, ki bi se z virusom SARS-CoV-2 oziroma nalezljivo boleznijo COVID-19 in zdravljenjem le te,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni