Tako si predstavljam PRAVO in POSODNIKOVANJE – namesto slovenceljske PENALIZACIJE REVŠČINE


Petnajstletnika ujamejo pri kraji v trgovini, v Ameriki. Ko je skušal pobegniti varnostnikom je fant razbil eno polico z živili. Potem, ko je sodnik pregledal primer,je vprašal fanta: “Si res kaj ukradel? Si res ukradel kruh in sir ter razbil polico?” Fant je, z glavo upognjeno navzdol, gledajoč vrhove svojih čevljev, odgovoril: “Ja.” Sodnik: “Zakaj...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni