Tedenske zanimivosti


Ne, ne bom pisal, tudi ne delil obja na temo, kako nastane kak potres, zakaj, od kod… Ne bom. Bom pa delil vest o tem, kaj je treba storiti in početi, da je možnost uničenja in smrti zminimalizirana: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/iako-blizu-epicentru-ovaj-grad-prosao-je-bez-ijedne-zrtve-nijedna-zgrada-nije-srusena-zahvaljujuci-jednom-covjeku-1264813?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2Bprometa&fbclid=IwAR04pqDti5OBK1kvyiPrygGmqBdM9QjwAdK255ORy80EuSse-gn2fgb2gJE 2. Novo norčevanje in pobalinska zavržnost zavrnilnih odločb NIJZ – enako kot MZ! Sprašujem se…, Kdaj...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni