‘Teoretiki’ (več) ‘zarot’ (več), ‘antivakserji’, ‘zanikovalci’, ‘butli’ in ‘psevdoljudje’ še vedno iščemo informacije – in teh še vedno NI !


NIJZ. Nacionalni inštitut za javno zdravje Številka: 090-46/2021-2 (272) Ljubljana, dne 05.05.2021 Nacionalni inštitut za javno zdravje (v nadaljevanju: NIJZ) izdaja v zadevi odobritve dostopa do informacij javnega značaja na zahtevo M. V. (v nadaljevanju: prosilec) z dne 04.05.2021, na podlagi 2. odstavka 22. člena ter 1. odstavka 4. člena Zakona o dostopu do informacij...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni