Testi: “Instructions for life science research use only. Not tested for use in diagnostic procedures. For in vitro use only.”


Starejši (kot mi je pojasnil Miha Skvarč, dr.med., danes – 16.6.2021- tudi Žiga Zebec, Ph.D.): https://www.roche-as.es/lm_pdf/MDx_61-011896_Corona_229E_RV_V160313_07730519001.pdf Link je ves čas delal. Link od včeraj (15. junij 2021) ne dela več. Na deklaraciji proizvajalca je pisalo: “For life science research use only. Not for use in diagnostic procedures. For in vitro use only.” Prevod: ni namenjen...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni