The Truth


https://www.msn.com/en-us/health/medical/most-reported-u-s-omicron-cases-have-hit-the-fully-vaccinated-cdc/ar-AARH7wE?ocid=msedgntp Ljudje se sploh ne zavedajo, kaj se dogaja na Zemlji. In kako je to odločilno za obstoječi kontekst vsega. https://radioprvi.rtvslo.si/2019/02/izumiranje-zuzelk/ https://www.delo.si/novice/znanoteh/stevilo-zuzelk-dramaticno-upada/ https://www.dnevnik.si/1042872711 https://nase-zasavje.si/zuzelke-izumirajo-s-svetlobno-hitrostjo-kaj-to-pomeni-za-clovestvo/ Knjiga (tako rekoč prepovedana): https://books.google.si/books?id=g3tp2L24XgYC&pg=PA33#v=onepage&q&f=false Če bi šlo “zares” samo za to, bi bilo to tisto, kar sem na naketarih mestih označil (pogojno, seveda) za racionalno jedro grozljivke. Ki je zato...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni