To bi morali slišati


Department of Defense and BARDA Call the Shots on the ‘COVID Vaccines’ https://gingerbreggin.substack.com/p/department-of-defense-and-barda-call https://www.americaoutloud.news/?powerpress_pinw=138316-podcast (to mislim, že prvih 18 minut) Še posebno bi morali slišati zaplankani klovni z vrha slovenske medicine, NIJZ, ministrstev, politike, ki nas bodo letos dokončno prodali WHO in ostalim gigamorilcem.Ko boste končali, se vrnite sem. Ta video je dobil zgoraj podrobnejše...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni