To, da inšpektor-ji/ce zavestno in veselo kršijo Ustavo in zakon, zlahka razumem. To, da toliko ljudi toliko časa ne ve, da inšpektorji iz naslova PCT nimajo nikakršnih pristojnosti in pravic, ljudje pa ne dolžnosti (kar ponavljamo ves čas), pa težje razumem. No, pa je to povedalo še sodišče.


Čestitke Maske dol in odvetnik g. Urbančič. (PS: na FCB me ni, ker so mi stran blokirali – s sklicevanjem na “pravila skupnosti o družbeno nevarnih osebah in terorizmu.” Samo povem.)

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni