To ni načrtovan scenarij in tudi nas ni v njem/+/ Prioni-ponovno


“Apparently some are still in chapter 17 while others are moving in Chapter 18…” https://x.com/TedGunderson202/status/1798044844469911807 https://www.centerforhealthsecurity.org/sites/default/files/2022-12/spars-pandemic-scenario.pdf PDF ima letnico 2017: https://centerforhealthsecurity.org/our-work/research-projects/completed-projects#SPARS Sicer pa smo tudi o tem in podobnem objavljali že od 2019 dalje. T.T. (pridružujem): SAMO KRATEK KOMENTAR K PREDVOLILNI DRAMATURGIJI IN POVOLILNEM STOPNJEVANJU IDIOKRACIJE “Naslednja na vrsti je finančna kriza, ki jo bodo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni