TOTALNA NEODGOVORNOST IN TOTALNA REPRESIVNOST


Z Necenzurirano.si;https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/jansa-se-boji-le-ljudi-na-ulicah-komentar-864435?fbclid=IwAR0-Y7OsPivxtkanqfGM0b-pZvJ88G6YxVpKWxserSYQVWkgyDZyQYiEt4g Želim, da slovenska javnost to zelo dobro razume; Na Ustavno sodišče RS sem poslal dve OSEBNI pobudi. V eni sem POBUDNIK, v drugi POOBLAŠČENEC treh pobudnikov – dveh zdravnic in zdravnika.Eno od pobud je sodišče razdelilo na dva dela. Imata dve različni opravilni številki. Kaj bo šlo pod eno in kaj pod drugo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni