TOTALNI TOTALITARIZEM, IDIOTIZEM, MORIJA IN KOLAPS REGULACIJE “ZDRAVIL”


NE, NE, CENZURA JE PREMILA BESEDA. CENZURA RESNICE JE TUDI PREMIL IZRAZ.ZA TO IMAMO VEČ BOLJŠIH IZRAZOV: ULTRA TOTALITARIZEM, TEMA IN HLAD DIKTATURE, FA…, PODOBA STAREJŠE GOSPE Z OGRINJALOM IN KOSO… To so ljudje izvolili. Rekordno.In ti ljudje očitno še naprej živijo v paralelni realnosti medu in mleka. S pecivom.TA SVETOVNA, EVROPSKA IN DRŽAVNA OBLAST...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni