Tu boste verjetno šli na toaleto, ali pa pred boksarsko vrečo. Živjo, Zloovenelija.


Geniji. Odgovornost brezmejna. IQ osupljiv. Ministrstvo za zdravje Spoštovani, zoper odločbo v priponki, št. 090-37/2023/4 vlagam pritožbo. Že iz prve točke obrazložitve je očitno, da informacija obstaja in organ z njo razpolaga, saj jo je prejel. Zato mu je ni treba iskati ali ustvarjati.Vse ostalo v obrazložitvi je sprenevedanje, laganje, velika logična neumnost, neodgovornost in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni