UPANJE UMIRA ZADNJE, PRAVI REK; A UMRLI SO TUDI LJUDJE, KI BI LAHKO OSTALI ŽIVI – ČE BI ODLOČEVALCI ZAPOPADLI PROBLEM “ZRAKA”!


Dr. Milan Krek.Dr. Mateja Logar.Dr. Bojana Beović.Jelko Kacin. Itd. Želim jim, da so zdravi, zadovoljni in uspešni. *** UPANJE ZA USTAVNOST, ZAKONITOST IN PRAVICO, DOSEŽENO PRED OBLIČJEM PRAVA-POSTAVE, OSTAJA, ČETUDI LE TLEČE, DOKLER BO STALO IN OBSTALO VSAJ ENO SODIŠČE. NACIONALNO IN MEDNARODNO. *** NECENZURIRANO: https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/obvezno-cepljenje-bi-sprozilo-upor-ljudi-je-treba-prepricati-intervju-902067 Soglašam. Prepričljivo, brez razumnega dvoma, iskreno in dobroverno, z...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni