Ustava, “primerno stanovanje” in stanovanje samo po sebi?


Ustava, 78. člen (primerno stanovanje): „Država ustvarja možnosti, da si državljani lahko pridobijo primerno stanovanje.” Pred leti se je v DZ pojavil zakonski predlog (seje na dveh odborih v DZ, sreda, 7. marec 2018) glede enakopravnejše plačne politike (manjše razlike med nagradami direktorjem in dodatki plačam delavcev), sodelovanja delavcev pri dobičku in dobrem gospodarjenju podjetij...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni