USTAVNO SODIŠČE IN POBUDA ZA PRESOJO USTAVNOSTI ODLOKOV, UKREPOV, DOLOČBE ZNB – in še nečesa


S kolegom, odvetnikom Damijanom Pavlinom, sva – kot veste – že pred časom na spoštovano Ustavno sodišče RS vložila pobudo za presojo ustavnosti: enega odloka, “policijske ure”, določbe v ZNB… To je bistveni del vsebine. Že tretji dan po vložitvi pobude (ponedeljek) je bila pobuda uvrščena na dnevni red prve naslednje seje (četrtek). Torej takoj....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni