Ustavnopravno pravilna odločitev ustavnega sodišča


https://www.tax-fin-lex.si/Home/Novica/27901 In tako postane še bolj očitno, kdo obvlada in razume in kdo očitno ne obvlada in ne razume tematik in doktrin ustavnega prava. A pri nas lahko, ob totalni dnevni politizaciji procesa izbire sodnikov in sodnic ustavnega sodišča, tja pride tako rekoč kdorkoli. Dokazano znanje in razumevanje področja nikoli ni bilo in še naprej...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni