V imenu znanosti


“Spoštovani urednik zdravniške revije ISIS prof.dr. Alojz Ihan, dr.med.  Predlagam, da v zdravniški reviji ISIS seznanite kolegice in kolege z odločitvijo Islandije in vzpodbudite strokovno diskusijo/analizo podatkov o koristi/škodi cepiv zoper Covid-19. Tjaša Vuzem (koordinatorka Civilne iniciative slovenskih pravnikov CISP): Islandska vlada je odločno ukrepala in prepovedala uporabo mRNA cepiv proti Covid-19 v tej otoški...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni