V nov krog na vrtiljaku


Spoštovani,moja teza je že lep čas ista: večina njih in nas ve vse (saj je vse kategorično dokazano, preverljivo in jasno – samo na to temo znanstvenega gradiva za večjo knjižnico), preostanek pa je mešanica možganske smrti (pogovorno, prispodoba) in patologije. Zadnja je pač največja tegoba z Zlom.Do konca poenostavljeno rečeno.Ta prispevek pa je najmanj...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni