Vaš kanal: Odprti dialog – Zakon o nalezljivih boleznih


https://www.vaskanal.com/arhiv/39-priloznostne-oddaje/4968-odprti-dialog-zakon-o-nalezljivih-boleznih Žal je bilo moje pojasnilo, kaj je temeljni razlog okužb in smrti v DSO-jih, izrezano. Ne namenoma, pač manj posrečena uredniška presoja. A nič hudega – tako in tako to ponavljam vsak dan, težko verjamem, da je to komu povsem ušlo iz pozornosti. Prispevek je sicer narejen nadvse profesionalno in korektno. Vsekakor sem tudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni