Včeraj se ni na RTV SLO zgodilo nič posebnega. Samo videti in slišati je bilo točno tako, kot je. Imate dovolj? Dvomim.

Državna ureditev

Vprašal sem Njega: »Bi bilo mogoče?« Ničesar ni rekel. Spet.   Morda … z izjemno dostojanstvenim, odraslim moškim minimalizmom … brez posipanja s pepelom, z eno besedo, ne z desetimi stavki, s prepričljivim, z neobremenjujočim svežim nasmehom, ki izkazuje zadovoljstvo, da to bitje sploh obstaja – v bližini ali kjerkoli že, za nekoga ali kogarkoli že! Morda,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni