VLJUDEN APEL SLOVENSKIM MEDIJEM:


1. Na slovenske medije, novinarke in novinarje, vljudno apeliram: s sklicevanjem na pravico dostopa do informacij javnega značaja pridobite ZAPISNIKE sestankov/sej strokovne posvetovalne skupine vlade in ločena mnenja posameznih članov komisije. Jaz sem jih dobil v roke. Šokirani boste – koliko ukrepov in v kakšnem obsegu je bilo sprejetih in se še sprejemajo brez potrebne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni