Volje, energije in časa za norčevanje jim ne zmanjka


Po treh letih neodgovornosti in norčevanje je Ministrstvu za zdravje z voljo, energijo in časom, ki ne pojenjajo, uspel nov vrh neodgovornosti in norčevanja. MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE Za: Dr. Andraž Teršek [email protected] Številka:                090-37/2023/2 Datum:                  10. 5. 2023 Zadeva:          Poziv za dopolnitev zahteve za dostop do informacij javnega značaja Zveza:            Vaše e-sporočilo z...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni