VZTRAJATI – ČETUDI VZTRAJANJE POSTANE SAMO SEBI NAMEN


KO SO OSLA ZA KAZEN TEPLI PO SENCI JE OBVELJALO KOT URADNO IN SPLOŠNO SPREJETO, DA SO GA ZA KAZEN PRETEPLI. Človekova intelektualna slepota, gluhota, nevednost, lenoba in zabetonirana odločenost vztrajati v prepričani zmoti so brezmejne. Podobno, kot sprevrženost, patologija, značajska pomečkanost, zloba in drugi osebnostni ali značajski zdrsi. Drsenje s pospeševanjem. Ali pa sla,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni