Z drugega zornega kota: Je tretja svetovna vojna neizbežna? “Protistrup smrti”


(Op.: prevod.) “Mediji so poročali, da bo največja Natova vojaška vaja potekala v bližini ukrajinske meje od 12. do 23. junija 2023. Napovedi politologov zelo resno govorijo o nevarnosti izbruha tretje svetovne vojne, povezane z jedrskim orožjem. Razmere so resne in zadevajo predvsem prebivalce Evrope in Združenih držav Amerike. Načrti NWO in WHO, ki jih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni