ZA “ODVAJANJE ZRAKA” V DRŽAVI ŠE VEDNO NI NIHČE PRISTOJEN ali ŠE ENA OD NEPREKINJENIH BREZBRIŽNOSTNIH SRAMOT


Je to zločin? Je to nesposobnost? Je to neznanje? Je to sprevržena brezbrižnost? Je to norost? Kaj je to?! Gospod Mitja Vilar, od aprila 2020, vsakodnevno (!) piše pisma vsem, po razumni in logični presoji pravim, odgovornim, zadolženim, pristojnim, odločevalskim… naslovnikom: poskrbite za zrak, vključite strokovnjake drugih znanosti, ved, strok…, poskrbite za odvajanje zraka…, namestite...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni