Zadnji tedni odhajajočih Odrešiteljev ano Čuvajev Našega Zdravja (Ko Ernestovi možje obtičijo, nasilje in jeza pa spregovorita po svoje)


“Kar je za nami, ni niti en odstotek tistega, kar je še pred nami.” Moj Prijatelj. Avtor: dr. Tonči Kuzmanić 1. Pazi, Boga ti, Ernestovi možje (Jezni Janža und Smreko Kocina, predvsem pa – pljus seveda torej Borat Pohar et co.) so se nenadejano znašli v hudem precepu in eksistencialni negotovosti: nadaljevati in fasati, ali...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni