Zakaj so zdravniki v Sloveniji lahko bogovi


DELO, 13.8.2021. Članek na povezavi: https://www.delo.si/mnenja/komentarji/zakaj-so-zdravniki-v-sloveniji-lahko-bogovi/ Avtorica: Brigite Ferlič Žgajnar. Komentar Mitje Vilarja Številni zdravniki v Sloveniji so bogovi zato, ker si je zdravniški ceh to ustvaril. Ja, dolgoletno vztrajanje na samo eni medicinski fakulteti in pogojevanje zelo zahtevnih pogojev uporabe slovenskega jezika za zdravnike iz drugih okolij. Legalizirano korupcijo, klientelizem, legalizirano krajo… edino lahko...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni