Zakonska ureditev nadomestila za brezposelnost – 63/2. člen ZUTD – se zdi neustavna in pravno nevzdržna


Na Zavodu za zaposlovanje (ZZZ) je vlagatelj pritožbe izpodbijal sklep tega »organa« št. 1221-­____/2022-_, z dne 15.2.2022. Pri tem je navajal vse razloge, ki jih dovoljuje zakon. Predvsem zmotno ugotovitev dejanskega stanja, zmotno uporabo materialnega prava, bistvene kršitve določb postopka in kršitev ustavne pravice do socialne varnosti. Predlagal je, da ta organ, prve stopnje, sklep,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni