Žal je tako – če DZ ne želi, pač ne stori


Prijazno in podrobno pojasnilo IP. Spoštovani, Informacijski pooblaščenec (v nadaljevanju: IP) je dne 17. 5. 2023 po elektronski pošti prejel vaše sporočilo, v katerem navajate, da ste na vodstvo DZ naslovili vprašanje, če ima stališče do problema, ki ga pojasnjujeta besedili v priponkah, kakšno je to stališče in kaj lahko pričakujemo od DZ glede tega....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni