Zdaj imajo, kar dobijo, ker so dobili, saj sem vprašal, izrecno, večkrat, če po tem, ko dobijo, imajo vsaj to in vsaj po tem, in le priznajo, da zdaj pa imajo – a tega še naprej nimajo zares in o tem nimajo stališča, ki bi bilo “materializirano”


Novi odločbi, zavrnilni, že na IU-PIAT: https://issuu.com/iu-piat/docs/predloga_sklep_v3_-_zavrnilna_ter_ek_090-85_2_2022 https://issuu.com/iu-piat/docs/predloga_sklep_v3_-_zavrnilna_ter_ek_090-83_2_2022 Spoštovani, Lepo se zahvaljujem za pripeti in prejeti odločbi. Zoper odločbi vlagam PRITOŽBI. 1.      Pritožba zoper odločbo št. 090-85/2022-2 (272) Organ na moje vprašanje, na mojo zahtevo po i.j.z., ni vsebinsko odgovoril. Povezave, navedene v odgovoru, niso vsebinski odgovor na mojo zahtevo po i.j.z. NIJZ ves čas...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni