Zdaj se šele zares začne


Bodimo vsaj deloma pripravljeni. Na vse, kar sledi. In sledi PEKEL. Prihaja zelo zelo vsega srhljivega in težkega polno leto 2023: med drugim nova virus umetna pandemija in histerija, novi virus-lockdowni, a tokrat ojačani z okoljskimi-lockdowni, s preganjanjem, kaznovanjem, socialnim izoliranjem, zapiranjem ljudi … Z nasiljem nad otroki, nad najmlajšimi. Nepredstavljivo bo. In tudi to...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni