Združenje Staršev SONCE Slovenije


Povezava na PFC stran: https://www.facebook.com/groups/407631927393705/ *** SPOŠTOVANI #STARŠI #OTROK #OTROK! Po več mesecih združevanja in aktivnega dela vam z veseljem predstavljamo: #SINDIKAT #ZDRUŽENJE #STARŠEV V #VIZ #SONCE #SLOVENIJE Naš SINDIKAT – #ZSVIZ (Združenje staršev v VIZ Sonce Slovenije), nas bo povezoval in se v teh časih zavzemal za ustavne pravice naših otrok! Namen sindikata je...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni