Zločin, kot ga še ni bilo in ki ne zastara; lahko pa zastara človeški spomin, se do konca poneumi in podredi sposobnost človeka, da “misli”, žal tudi s skoraj že razumljivo presahnjeno voljo do nenehnega, vsakodnevnega ‘pretepanja’ z Lažjo vseh laži (pomemben, strateško ključen cilj zločincev in bedakov)


Prejel sem pismo. “Je res cilj vlade in tako imenovane stroke zajezitev širjenje virusa in skrb za naše zdravje??? Jaz čedalje bolj dvomim. Namreč bratranec mojega sodelovca, ki je njgov boljši prijatelj in se dnevno družita je zbolel za kovidom. Ta ga pelje k zdravniku in ko ugotovijo, da je pozitiven sodelovec vpraša ali mora...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni