Znanstveni polom stoletja


Jasnost sporočila ugledne znanstvene revije glede prenosa koronavirusa nam omogoča, da med vrsticami lahko sami ugledamo škandal medicinske znanosti stoletja. dr. Dušan Keber Delo, Sobotna priloga, 20.2.2021 Dostopno na: https://www.delo.si/sobotna-priloga/znanstveni-polom-stoletja/ Izseki iz članka: Julija lani je Nature, ena od dveh najuglednejših znanstvenih revij na svetu, zabila klin v uradno razlago WHO, da se koronavirus širi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni