ZNANSTVENIKI – in dr. Krek


Dr. Milan Krek, direktor NIJZ, osebna bibliografija: https://bib.cobiss.net/bibliographies/si/webBiblio/bib201_20220110_111118_a11593571.html Dr. Milan Krek, odgovor na vprašanje državljanke: “Najbolje je da nehate brati te zmedene zapise. Lahko vam večino stvari zavrnem samo slike ne, ki je čudovita. Pa res nimam časa. Ne obremenjujete se s tem ker ne bo nič boljše. Cepiva delujejo in zmanjšujejo hospitalizacijo in tudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni