Žvižgač 2


Od informatorja. Spodaj je link na enourni pogovor raziskovalne novinarke z novozelandskim žvižgačem, ki je kot vladni statistik v javnost dal podatke o povečani umrljivosti po kovidnem cepljenju. Zdaj so ga zaprli, kar samo potrjuje sume o vladni zlorabi moči in o zavajanju z informacijami. Statistical analysis of the New Zealand Ministry of Health official...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni