GOSPODA PA ŠE VEDNO MOLČIJO – ali Za lastno korist mora potrpežljivost zamižati pred logiko, koristoljubje kot neodgovornost, nerazumevanje, škodljivost, nesposobnost, fige v žepih (poleg denarja) in laži pa pred dokazi in dejstvi.


Ni meja za norosti kovidnega režima: https://www.24ur.com/novice/slovenija/stoletna-italijanka-kaznovana-ker-se-ni-cepila-proti-covidu-19.html Od informanta – raziskovalca: n.n. “Pozdravljeni, voditelji držav G-20 so na Baliju sprejeli deklaracijo, v kateri se navdušujejo nad nadaljnjim uvajanjem ”kovidnih potnih listov”. Morda se je kovid (vsaj trenutno!) res spremenil v nekakšno gripo, a blodnje elite so nespremenjene. https://sociable.co/government-and-policy/g20-promotes-vaccine-passports-future-pandemic-response/ Vendar – na drugi strani – nekatere...

Prijava

Za dostop do objav je potrebna prijava. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije, zato se lahko prijavijo samo že registrirani uporabniki. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom oz. e-naslovom in geslom, ki ste ga vpisali ob registraciji.

Meni